Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Plastic afvoeren en recyclen

Laat uw gescheiden kunststoffen inzamelen, afvoeren en recyclen door Nijssen Recycling, de specialist in plasticrecycling. Kies uit verschillende containers om al uw plastics te scheiden. Wij zorgen dat uw containers op tijd worden geleegd of gewisseld.

Er zijn verschillende soorten plastics om te scheiden zoals LDPE, HDPE en polypropyleen. Laat u adviseren door onze specialisten.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

plastic-gescheiden-baal

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor kunststoffen en plastic verpakkingen

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Voor het scheiden en inzamelen van zachte kunststoffen, zoals wikkelfolie of krimpfolie, is een zakhouder ideaal. Voor onder andere PP potjes en PS trays adviseren we de ruime Ecotainer.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Bij veel plasticafval is het advies om gebruik te maken van een perscontainer. Een kunststofpers reduceert het volume van het materiaal zodat het minder ruimte inneemt.

Bij plastic recycling worden kunststoffen gesorteerd, gereinigd en gegranuleerd tot een nieuw te gebruiken grondstof.

‘Plastic is een oliehoudend materiaal dat niet biologisch afbreekbaar is, verbranding is dus schadelijk voor het milieu. Daarom is het noodzakelijk dat uw plastic gescheiden ingezameld wordt.’

— Gerard Nijssen | Recyclingspecialist

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Kunststof recycling levert doorgaans een opbrengst op. Voor vragen over een eventuele opbrengst vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Nadat de kunststof zijn functie heeft vervuld, blijft het een veelzijdig en bruikbaar materiaal, dat eenvoudig geschikt kan worden gemaakt voor recycling en hergebruik. Plastic is een oliehoudend materiaal dat niet biologisch afbreekbaar is, verbranding is dus schadelijk voor het milieu.

Wij kunnen losse en gescheiden plastic materiaal bij uw bedrijf ophalen op vaste momenten of op afroepbasis. Zelf aanleveren in overleg met onze planning is ook mogelijk.

Wel: PET (flessen), HDPE (kratten), LDPE (folie), PP (bloempotjes), PS (plantentrays), EPS (piepschuim), EPP (hard foam), EPE (foam)

Niet: verontreinigd plastic met vet of olie, verfresten of lijmresten

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600