Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Nijssen Recycling

Een familiebedrijf uit Nieuw-Vennep

Nijssen Recycling B.V. is ontstaan uit het samengaan van twee familiebedrijven (Brantjes en Nijssen) met een geschiedenis in de papierrecycling welke terug gaat tot 1964.

Wij zijn een klantgericht en meedenkend familiebedrijf. We staan voor korte lijnen, duidelijke communicatie en strakke dienstverlening.

Verwerken van secundaire grondstoffen

Op basis van deze activiteit in de gescheiden inzameling is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen in de Randstad, waar wij actief zijn op het gebied van inzamelen en verwerken van vrijwel alle soorten secundaire grondstoffen. Primaire focus hebben wij op het gebied van de inzameling van papier, plastics, hout en groenafval.

nijssen recycling oude foto parijs

dick-gerard-gerard-nijssen

Sinds 1938 in evenwicht met de natuur

Het werken met gesloten kringlopen zit in de genen van ons familiebedrijf dat in 1938 begonnen is met de handel in fourage producten tussen de landbouwers en de veetelers. De lijfspreuk “als de mens in evenwicht met de natuur wil leven, dan is recycling een noodzaak” komt bij ons dan ook echt uit het hart. Met deze sterke overtuiging zijn onze ruim 80 medewerkers elke dag aan het werk om een hoge kwaliteit van dienstverlening en een hoog efficiencyniveau te koppelen aan een duurzaam grondstoffenbeleid voor onze individuele klanten.

Recycling en datavernietiging

Met ons zusterbedrijf Brantjes Datavernietiging B.V. – Brantjes.com hebben wij hiernaast een gespecialiseerde speler in huis op het gebied van Vertrouwd Vernietigen. Of het nu gaat om de bedrijfsmatige vernietiging van archief, hardware, bedrijfskleding, medicijnen, cosmetica of andere producten, wij garanderen u een passende en vertrouwde oplossing. Ook hierbij letten wij er uiteraard op dat de restproducten als grondstof zo goed mogelijk kunnen worden her verwerkt verder in de keten.

Maatwerk voor de klant

Wij zijn ook u graag van dienst vanuit het gedachtegoed dat een kern van efficiënte standaard dienstverlening kan worden gekoppeld aan maatwerk oplossingen voor de klant. Al onze medewerkers staan dan ook graag klaar om op een inventieve wijze aan deze boodschap een invulling te geven. En over de term afval gesproken, wij werken er graag aan om ook met u samen in grondstoffen te gaan denken. Op weg naar het noodzakelijke evenwicht.

Gerard Nijssen
– Directeur Nijssen Recycling B.V.

vrachtwagen-deur-nijssen

Onze waarden

value-icon

Korte lijnen

Heldere communicatie met uw vaste contactpersoon.

value-icon

Bereikbaar

Ons team is 6 dagen per week bereikbaar voor uw vragen.

value-icon

Persoonlijk

Geen nummers, belmenu’s en bandjes. Maar persoonlijke dienstverlening.

value-icon

Afspraak is afspraak

Een man een man, een woord een woord. Wij doen wat we zeggen.

value-icon

Verlengstuk van uw proces

We zijn complementair aan elkaar, we zien ons als onderdeel van uw proces.

value-icon

Duurzame relaties

We hechten veel waarde aan duurzame samenwerkingen.

“Als de mens in evenwicht met de natuur wil leven, dan is recycling een noodzaak.”

Gerard Nijssen | Directeur Nijssen Recycling