Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Karton afvoeren en recyclen

Laat elke hoeveelheid karton gescheiden ophalen en recyclen door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van karton. Houd kartonafval gescheiden van het bedrijfsafval met gebruiksvriendelijke containers en bespaar op uw afvalkosten.

We zamelen ook oudpapier in bij bedrijven. Het is daarnaast ook mogelijk om uw gescheiden kartonafval aan te leveren voor recycling.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

karton-afvoeren-header

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor karton en dozen

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Verzamel kleine fracties kartonafval in kunststof of metalen rolcontainers. De robuuste containers legen we bij u op vaste momenten of op afroep. U betaalt een vast tarief per stop voor het ledigen van de containers, ongeacht het aantal bakken dat u heeft staan.

Bekijk tarieven →

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Bij grotere hoeveelheden karton is het advies om gebruik te maken van een mobiele zelfpers of stationaire perscontainer. Een kartonpers reduceert het volume van het karton zodat het materiaal minder ruimte inneemt. Door volumereductie bespaart u op transportkosten.

Bekijk perscontainers →

Karton is grondstof voor nieuw karton en kan tot 25x worden gerecycled

‘Karton bestaat voor 80 procent uit gerecycled oudpapier en karton. Daarom is het belangrijk om karton te scheiden van het restafval voor maximale kartonrecycling.’

— Mike Tiggeler | Recyclingspecialist

circular-hub-amsterdam-locatie

Karton aanleveren

Lever uw gescheiden karton gratis bij ons in, ideaal voor de eenmalige afvoer van karton zoals dozen en verpakkingsmateriaal. Bezoek onze locatie in Nieuw-Vennep of stort uw karton bij de Circular Hub Amsterdam.

Lees meer →

kartonbalen-ophalen-nijssen-recycling

Kartonbalen ophalen

Gebruikt u een (verticale) balenpers voor uw kartonafval? Wij halen de kartonbalen bij uw bedrijf op wanneer u dat wilt. Vergoeding is op basis van de actuele grondstofprijzen. Neem contact met ons op voor de huidige prijzen.

Offerte aanvragen →

kartonrecycling-kartonafval

Kartonrecycling

Karton is geen afval maar een 100% recyclebare grondstof. Om kartonafval te recyclen is het van belang dat het schoon en droog gescheiden wordt. Lees meer over het scheiden van karton en hoe kartonrecycling werkt.

Lees meer →

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Bij grotere hoeveelheden karton kan het materiaal een waarde opleveren. De vergoeding wordt berekend op basis van de huidige grondstofprijzen.

Wel: gescheiden, schoon en droog karton dat vrij is van verontreinigingen. Zoals kartonnen dozen, hoekstukken, platen, verpakkingen.

Niet: verontreinigd karton, zoals karton dat vervuild is met vet, olie, verf, lijmresten of piepschuim. We zamelen ook geen papieren koffiebekertjes en stickervellen in.

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600