Klanten beoordelen ons met een

Karton afvoeren voor bedrijven

Laat elke hoeveelheid karton ophalen en recyclen door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van karton. Houd kartonafval gescheiden van het bedrijfsafval met gebruiksvriendelijke containers en bespaar op uw afvalkosten.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600

karton-afvoeren-header

dnata

waterdrinker

dutchflowergroup

Container huren voor karton en dozen

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Verzamel kleine fracties kartonafval in kunststof of metalen rolcontainers. De robuuste containers legen we bij u op vaste momenten of op afroep. U betaalt een vast tarief per stop voor het ledigen van de containers, ongeacht het aantal bakken dat u heeft staan.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Bij grotere hoeveelheden karton is het advies om gebruik te maken van een mobiele zelfpers of stationaire perscontainer. Een kartonpers reduceert het volume van het karton zodat het materiaal minder ruimte inneemt. Door volumereductie bespaart u op transportkosten.

Karton is grondstof voor nieuw karton en kan tot maximaal 25x worden gerecycled

‘Karton bestaat voor 80 procent uit gerecycled oudpapier en karton. Daarom is het belangrijk om karton te scheiden van het restafval voor maximale kartonrecycling.’

— Mike Tiggeler | Recyclingspecialist

circular-hub-amsterdam-locatie

Gratis karton aanleveren

Lever uw gescheiden karton gratis bij ons in, ideaal voor eenmalige afvoer van karton. Bezoek onze locatie in Nieuw-Vennep of stort bij de Circular Hub Amsterdam in Halfweg.

Lees meer

kartonbalen-ophalen-nijssen-recycling

Kartonbalen ophalen

Gebruikt u een (verticale) balenpers voor uw kartonafval? Wij halen de kartonbalen bij uw bedrijf op wanneer u dat wilt. Vergoeding is op basis van de actuele grondstofprijzen.

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Bij grotere hoeveelheden karton kan het materiaal een waarde opleveren. De vergoeding wordt berekend op basis van de huidige grondstofprijzen.

Wel: gescheiden, schoon en droog karton in dat vrij is van verontreinigingen. Zoals kartonnen dozen, hoekstukken, platen, verpakkingen.

Niet: verontreinigd karton, zoals karton dat vervuild is met vet, olie, verf, lijmresten of piepschuim. We zamelen ook geen papieren koffiebekertjes en stickervellen in.

enter-the-loop-wordmark

Wilt u advies aanvragen?

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600