Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een
Container volmelden

Laat uw container(s) ledigen

Is uw container vol? Verstuur uw volmelding en wij plannen uw container direct in.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Welke afvalstroom en container wilt u geledigd hebben?

* Graag dit veld invullen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met de planning

(023) – 534 1600
planning@recycling.nl

Klantenservice

Vind alle informatie over onze dienstverlening en service op de klantenservice.

Hoe werkt een container ledigen?

Inzamelmiddelen worden geleegd of gewisseld op vaste frequentie of op afroep. Kunststof rolcontainers ledigen we direct op uw locatie. Alle overige containers, zoals perscontainers, wisselen we door voor een lege soortgelijke container.

Vaste frequentie of op afroep

Kunststof rolcontainers worden op vaste frequentie of op afroep geleegd. We rijden vaste routes in ons werkgebied. Dit bepaalt uiteindelijk de dag op welke dag(en) we bij uw locatie langskomen om de container te ledigen.

Volmelden van een container

Perscontainers, afzetcontainers, gaascontainers en palletboxen worden op afroep geledigd. Dit betekent dat de volle emballage aangemeld dient te worden bij onze planning. Gebruik hiervoor bovenstaande formulier.

Kunststof rolcontainers worden op uw locatie geleegd in een kraakperswagen, dit type auto is vergelijkbaar met een vuilniswagen. Rolcontainers ledigen we op vaste dagen. U bepaalt zelf hoe vaak we langskomen om de containers te ledigen. U bent dus niet gebonden aan strikte ledigingsfrequenties. Wij zijn flexibel in het aanpassen van de ledigingsfrequentie. Ook het ledigen op afroep of extra ledigingen zijn bij ons geen enkel probleem.

Gaascontainers, palletboxen, afzetcontainers en perscontainers worden opgehaald en direct gewisseld voor lege, dit noemen wij ‘doorwisselen’. Het voordeel van het doorwisselen van containers is dat dit de snelste manier is, zeker als het gaat om afzetcontainers en perscontainers.

Volle gaascontainers en palletboxen halen we op met een bakwagen en we wisselen deze direct om voor lege containers. De gevulde containers worden bij ons op locatie op een weegbrug gewogen.

Afzetcontainers en perscontainers worden met een haakarmauto opgehaald. Onze chauffeur heeft altijd een lege container mee om deze met de volle container om te wisselen. Zo kunnen uw processen onverstoord doorgaan. De containers worden gewogen op de weegbrug.

Heeft u los materiaal om af te voeren? Dat kunnen wij ook inzamelen op afspraak. Neem voor een afspraak voor materiaalafvoer contact op met uw contactpersoon bij Nijssen Recycling.