Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Vertrouwelijk papier vernietigen voor bedrijven

Laat uw vertrouwelijk papier veilig afvoeren en vernietigen. Brantjes Data-Vernietiging is onderdeel van Nijssen Recycling en gespecialiseerd in het vertrouwd en CA+ gecertificeerd vernietigen van confidentieel dagelijks kantoorpapier en archiefpapier.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

baal-versnipperd-vertrouwelijk-papier

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Security containers met slot

icon-idea-secure

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Plaats (tijdelijk) een beveiligde papiercontainer op kantoor voor het verzamelen van dagelijks vertrouwelijk papier. De rolcontainers zijn voorzien van slot en sleuf. Wij legen de papiercontainer op vaste momenten en op afroep.

icon-idea-secure

Oplossing voor grote hoeveelheden

Bij grote opruimingen van vertrouwelijk materiaal kunt u gebruik maken van een afsluitbare volumecontainer. Dit is een ideale oplossing bij bedrijfsverhuizingen of wanneer een grote hoeveelheid administratie afgevoerd dient te worden.

CA-plus-white-outline

‘Brantjes Data-Vernietiging is CA+ gecertificeerd. Dit staat garant voor betrouwbare vernietiging van archief, data en producten.’

— Mark de Boer | Brantjes Data-Vernietiging

vertrouwelijk-papier-vernietigen-brantjes

Materiaal regelmatig vernietigen

Laat op abonnementsbasis uw confidentiële oudpapier ophalen en gecertificeerd vernietigen. Maak gebruik van beveiligde papiercontainers met slot en laat deze legen op vaste momenten of op afroep. Een veilige en betrouwbare oplossing voor op kantoor.

vertrouwelijk-vernietigen-brantjes-recycling-containers

Materiaal eenmalig vernietigen

Laat elke hoeveelheid vertrouwelijk papier ophalen en vernietigen door Brantjes Data-Vernietiging. Ideaal voor uw jaarlijkse archiefopruiming. Of lever uw vertrouwelijk papier op eigen gelegenheid aan bij Brantjes Data-Vernietiging.

vertrouwelijk-materiaal-aanleveren-brantjes

Materiaal aanleveren ter vernietiging

Het aanleveren van materiaal voor vernietiging is geschikt voor bedrijven en particulieren en een afspraak maken is niet noodzakelijk. U bent welkom op werkdagen tussen 07:00 en 16:00 op de Rijnlanderweg 1427, 2153 KE in Nieuw-Vennep.

CA+ gecertificeerd

Uw vertrouwelijke documenten vernietigen wij veilig volgens de richtlijnen van CA+ en DIN 66399.

– Brantjes Data-Vernietiging B.V.

specialist-brantjes-data-vernietiging

Vraag & antwoord

Uw vertrouwelijk papier wordt binnen 24 uur gecertificeerd volgens de richtlijnen van CA+. Dat houdt in dat uw papier in een afgesloten vernietigingsruimte versnipperd wordt in een industriële shredder conform DIN 66399 klasse P4. Na papiervernietiging is uw papier onleesbaar.

De snippers worden gemengd en machinaal geperst tot balen papier. Dit materiaal dient als grondstof voor de tissueindustrie.

Ja, na papiervernietiging ontvangt u een officieel vernietigingscertificaat. Dit dient als bewijs van de vernietiging van uw papieren. Dit maakt papiervernietiging AVG-proof.

Ja, de vertrouwelijke documenten worden CA+ richtlijnen vernietigd. Lees meer over de CA+ certificering op Brantjes.com.

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600