Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Algemene voorwaarden

Nijssen Recycling is lid van de FNOI, de Federatie Nederlandse Oudpapier industrie. Download en bekijk de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden en de standaard inkoop- en leveringsvoorwaarden.

Voor het bekijken van de documenten dient u de beschikking te hebben over Adobe Reader.

FNOI standaard leverings- en betalingsvoorwaarden

FNOI standaard leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd op 17 januari 2023 onder nummer 2023.6 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage.

Deze voorwaarden zijn opgesteld door de Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie en kunnen door haar aangesloten leden, zijnde oudpapier ondernemingen, gebruikt worden als algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door de oudpapier onderneming met derden gesloten overeenkomsten tot levering van (oud)papier en (oud) karton door de oudpapier onderneming aan de derde, alsmede uitvoering daarvan.

Download

Of bekijk de algemene voorwaarden op Fnoi.nl.

FNOI standaard inkoop- en levering voorwaarden

FNOI standaard inkoopvoorwaarden en voorwaarden voor de levering van diensten gedeponeerd op 17 januari 2023 onder nummer 2023.6 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage.

Deze voorwaarden zijn opgesteld door de Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie en kunnen door de haar aangesloten leden, zijnde oudpapier ondernemingen, worden gebruikt als algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door de oudpapier onderneming met derden gesloten overeenkomsten tot inkoop van (oud)papier en (oud) karton en levering van gerelateerde diensten.

Download

Of bekijk de algemene voorwaarden op Fnoi.nl.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Klantenservice

(023) – 534 1600
sales@recycling.nl

Vind alle informatie over onze dienstverlening en service op de klantenservice.