Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Restafval afvoeren voor bedrijven

Laat uw restafval afvoeren door Nijssen Recycling, de specialist in de afvalscheiding voor bedrijven. Voor de inzameling en verwerking van bedrijfsafval werken we samen met gerenommeerde en regionale afvalverwerkende bedrijven.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

restafval-overig-bedrijfsafval-afvoeren

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor restafval

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Maak gebruik van restafvalcontainers voor het overige vuil dat geen recyclebare stromen bevat. Dat kan afval zijn uit de bedrijfskantine, van kantoor of veegvuil uit loodsen.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Een mobiele pers reduceert het volume van het restafval zodat het afval minder ruimte inneemt. Combineer een pers met een hefkantelaar om rolcontainers eenvoudig te kantelen in de pers. Door volumereductie bespaart u op transportkosten.

Door afvalscheiding wordt het volume aan restafval zo klein mogelijk gemaakt.

‘Voorkom dat gescheiden monostromen worden vervuild met overig restafval. Plaats daarom altijd restafvalcontainers om gescheiden afvalstromen homogeen te houden.’

— Peter Willing | Recyclingspecialist

Restafval verminderen met de AfvalScan

Welke recyclebare grondstoffen belanden er dagelijks bij uw bedrijfsafval? Wij zoeken dit graag voor u uit. Door de AfvalScan onderzoeken onze specialisten hoe u uw restafval kunt verminderen zodat grondstoffen behouden blijven. Bovendien bespaart u door afvalscheiding op uw afvalkosten.

Lees meer →

Afvalscan logo

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Restafval wordt niet gerecycled maar verbrand in energiecentrales. Daarom is het belangrijk om restafval zoveel mogelijk te scheiden zodat waardevolle en recyclebare grondstoffen niet verloren gaan.

Wel: veegvuil, kantineafval, hygiëne afval uit toiletruimtes, verontreinigd materiaal en niet recyclebare materialen

Niet: papier / karton, schone kunststoffen, groenafval / GFT, metalen, hout, schoon verpakkingsmateriaal en andere recyclebare afvalstromen

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600