Klanten beoordelen ons met een

Oudpapier afvoeren voor bedrijven

Laat elke hoeveelheid oudpapier afvoeren en recyclen door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van papierafval. Eenmalige afvoer van oudpapier is ook mogelijk. Bespaar op uw afvalkosten door uw papier gescheiden aan te bieden.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600

oudpapier-afvoeren-header

dnata

waterdrinker

dutchflowergroup

Container huren voor oud papier

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Voor de inzameling van kleinere hoeveelheden dagelijks oudpapier adviseren we een compacte rolcontainer. Of maak gebruik van stapelbare palletboxen van 1.140 liter of 600 liter.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Een mobiele perscontainer is ideaal voor grote hoeveelheden papier. De pers reduceert het volume van het materiaal zodat het afval minder ruimte inneemt. Door de volumereductie bespaart u op transportkosten.

Oudpapier vormt na recycling de basis voor nieuw papier

‘Ruim 80% van het in Nederland ingezamelde oud papier wordt na recycling gebruikt voor de productie van nieuw papier.’

— Gerard Nijssen | Recyclingspecialist

Vertrouwelijk oudpapier gecertificeerd vernietigen

Heeft u kantoorpapier dat u op een vertrouwelijke manier wilt laten afvoeren? Via de service van Brantjes Data-Vernietiging voeren wij CA+ gecertificeerde papiervernietiging uit. Wij versnipperen uw papier in onleesbare snippers.

Lees meer

vertrouwelijk-papier-vernietigen-brantjesca-plus-logo-blue

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Bespaar op uw afvalkosten door uw oudpapier gescheiden aan te bieden. Het hangt af van uw huidige situatie hoeveel u kunt besparen en hoeveel uw oud papier op kan leveren.

We reinigen en sorteren het papier, daarna wordt het gesorteerd en geperst tot balen van zo’n 900 kilo papier per baal. Bij de papierfabriek wordt het het papier verpulpt in water totdat er een vezelbrij ontstaat. De vezelbrij wordt gefilterd en ontwaterd, daarna wordt er nieuw papier van wordt gemaakt.

Heeft u oud papier met confidentiële informatie? Wij halen dit papier met security containers op voor CA+ gecertificeerde papiervernietiging.

Wel: oud kranten, tijdschriften, boeken, kartonnen verpakkingen, grijs karton, reclamedrukwerk, drukkerijafval, grafisch papier, gidsen

Niet: gelamineerd papier, stickervellen en verontreinigd papier met vet of olie, verfresten of lijmresten.

enter-the-loop-wordmark

Wilt u advies aanvragen?

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600