Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Oudpapier afvoeren en recyclen

Laat uw oudpapier afvoeren en recyclen door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van papier en karton. Eenmalige afvoer van uw papierafval is ook mogelijk. Bespaar op uw afvalkosten door uw papier gescheiden aan te bieden.

We zamelen ook karton afval in bij bedrijven. Het is daarnaast ook mogelijk om uw gescheiden papierafval aan te leveren voor recycling.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

oudpapier-afvoeren-header

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor oud papier

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Voor de inzameling van kleinere hoeveelheden dagelijks oudpapier adviseren we een compacte rolcontainer. Of maak gebruik van stapelbare palletboxen van 1.140 liter of 600 liter.

Bekijk tarieven →

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Een mobiele perscontainer is ideaal voor het persen van grote hoeveelheden papier. De pers reduceert het volume van het materiaal zodat het afval minder ruimte inneemt. Door de volumereductie bespaart u op transportkosten.

Bekijk perscontainers →

Oudpapier vormt na recycling de basis voor nieuw papier

‘Circa 80% van het in Nederland ingezamelde oudpapier wordt na recycling gebruikt voor de productie van nieuw papier.’

— Gerard Nijssen | Recyclingspecialist

oudpapier-in-container-nijssen-recycling

Recycling van oudpapier

Oudpapier en karton zijn hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen die tot wel 25 keer kunnen worden gerecycled. Papierrecycling biedt talrijke voordelen, zoals het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen, het beperken van restafval, het verlagen van energie- en waterverbruik en het verminderen van CO2-uitstoot. Nijssen Recycling verzamelt en sorteert oudpapier van bedrijven en consumenten, wat als circulaire grondstof naar papierfabrieken gaat voor de productie van nieuw papier.

Lees meer →

Vertrouwelijk oudpapier gecertificeerd vernietigen

Heeft u kantoorpapier dat u op een vertrouwelijke manier wilt laten vernietigen? Via de service van Brantjes Data-Vernietiging voeren wij CA+ gecertificeerde papiervernietiging uit. Wij versnipperen uw docuyementen in onleesbare snippers.

Lees meer →

vertrouwelijk-papier-vernietigen-brantjesca-plus-logo-blue

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Bespaar op uw afvalkosten door uw oudpapier gescheiden aan te bieden. Het hangt af van uw huidige situatie hoeveel u kunt besparen en hoeveel uw oud papier op kan leveren.

We reinigen en sorteren het papier, daarna wordt het gesorteerd en geperst tot balen van zo’n 900 kilo papier per baal. Bij de papierfabriek wordt het het papier verpulpt in water totdat er een vezelbrij ontstaat. De vezelbrij wordt gefilterd en gedroogd, daarna wordt er nieuw papier van gemaakt.

Heeft u oud papier met confidentiële informatie? Wij halen dit papier met security containers op voor CA+ gecertificeerde papiervernietiging.

Wel: oude kranten, tijdschriften, boeken, kartonnen verpakkingen, grijs karton, reclamedrukwerk, drukkerijafval, grafisch papier, gidsen, etc.

Niet: gelamineerd papier, stickervellen en verontreinigd papier met vet of olie, verfresten of lijmresten.

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600