Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Palletbox 1140 liter

De ruime palletbox heeft een inhoud van ruim 1 m³ en een maximale stapelhoogte van vier boxen. Palletboxen zijn robuuste afvalcontainers voor het gescheiden houden van diverse afvalstromen. Denk bijvoorbeeld aan lege flessen of snijresten van drukkerijen.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

palletbox-1140-liter-thumb

Kenmerken

De stapelbare palletbox staat op drie sledes, dit maakt het mogelijk om de box te verplaatsen met pompwagen of heftruck. Op een vlakke ondergrond kan de box maximaal belast worden met 1.000 kilogram en in de stapel tot 3.500 kg. De stevige palletboxen zijn gemaakt van HDPE en zijn handig in gebruik.

Afvalstromen

Specificaties

Inhoud
1140 liter
Afmeting
1200 x 1000 x 1200 mm
Materiaal
Kunststof
Levertijd
Binnen 1 week
Voorraad
Direct leverbaar

Bijzonderheden

Stevige kunststof constructie
Stapelbare boxen tot vier hoog
Waterdicht en vorstbestendig

palletbox-verplaatsen-pompwagen

Handige palletboxen voor afvalscheiding

De palletboxen zijn makkelijk te vullen en nemen relatief weinig ruimte in. Verplaats de palletbox met een pompwagen. Volle boxen ruilen we om voor lege en de inhoud van de box wordt door ons gewogen.

Gerelateerde containers

Grondstoffen scheiden van het restafval levert uw bedrijf zowel een ecologisch als een economisch voordeel op.

Veel gestelde vragen

Wij maken afval scheiden makkelijk voor onze klanten. Laat Nijssen Recycling uw afvalstromen managen en ophalen wanneer en hoe vaak u dat wilt.

Wij inventariseren vrijblijvend uw reststromen voor optimale afvalscheiding. Op basis van deze informatie plaatsen wij geschikte containers op logische plekken binnen en buiten uw bedrijf. Zo maken we het scheiden van grondstoffen van uw restafval gemakkelijk en efficiënt.

Wij kunnen uw containers eenmalig, op afroep of op vaste dagen ledigen. De afdeling planning maakt met u een afspraak op welke dag de container wordt geleverd en op basis van de inventarisatie van uw ledigingsfrequentie worden de containers op vaste dagen of op afroep geledigd. De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst met daarin vermeld de duur van de overeenkomst en de opzegtermijn.

De prijs voor het huren van de containers is afhankelijk van uw situatie en wensen. Het tarief hangt onder andere af van:

  • Uw vestigingslocatie
  • De ledigingsfrequentie
  • Het aantal gewenste containers
  • Eventueel maatwerk

Indien u kiest voor een lediging op abonnementsbasis wordt de container kosteloos bij u op locatie geplaatst.

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600