Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Specifieke afvalstromen afvoeren

Elk bedrijf heeft unieke processen. En hierbij kunnen specifieke afvalstromen ontstaan die zich niet zo makkelijk in een hokje laten stoppen. Wat doen met spanbanden, cargonetten, bigbags of productieafval? Wij begrijpen dat als geen ander en helpen u graag bij het vinden van de juiste inzameloplossing.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

overige-afvalstromen-header

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor overige afvalstromen

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Voor kleine hoeveelheden overig afval is een palletbox of gaaskooi een uitstekende container om de specifieke afvalstromen gescheiden te houden. De robuuste containers hebben een ruime inhoud en zijn handig in gebruik bij u op locatie.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Zamel grote hoeveelheden overig afval in met een ruime afzetcontainer. Deze containers hebben een laadvolume van 30 of 40 m³ en worden geladen vanaf de bovenzijde. De volumecontainers zijn perfect voor het verzamelen van grote hoeveelheden of volumineus afval.

Duurzame en efficiënte oplossingen voor branchespecifieke afvalstromen

‘Meestal bestaat afval uit verschillende materialen en daarom is het soms lastig om het type afval te definiëren. Neem contact met ons op om uw afvalstroom duurzaam te verwerken.’

— Mike Tiggeler | Recyclingspecialist

Voorbeelden van overige afvalstromen

Voor veel van onze klanten verzorgen wij de afvoer van branchespecifiek of uniek afval. Dat verzorgen wij voor bedrijven uit o.a. de luchtvaart en bloemen- en plantenbranche. Het soort afval is uiteenlopend en kan werkelijk van alles zijn.

Slide 1
Spanbanden
Slide 2
Keramiek
Slide 3
Touw
Slide 4
Verpakkingen
Slide 5
Router behuizing
next arrow
previous arrow

producten-uitpakken-productvernietiging

Uitpakken en scheiden

We verzorgen uitpakwerkzaamheden van afvalstromen. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmaterialen die we gescheiden houden van producten die vernietigd dienen te worden. Ons team zorgt dat karton en plastic zo goed als mogelijk wordt gescheiden voor duurzame verwerking bij ons netwerk van recyclingspecialisten.

Productvernietiging →

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600