Klanten beoordelen ons met een

Groenafval afvoeren voor bedrijven

Laat uw gescheiden groenafval afvoeren door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van bloemen- en plantenafval. Voor de bedrijfsmatige inzameling en afvalverwerking van groenafval werken wij samen met gerenommeerde, regionale groenrecycling bedrijven in de regio.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600

groenafval-header

dnata

waterdrinker

dutchflowergroup

Container huren voor groenafval

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Voor de inzameling van kleinere hoeveelheden groenafval adviseren we een compacte rolcontainer met vier wielen. Huur uw groencontainer en wij plaatsen deze op uw locatie binnen 1 week.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Een groenpers reduceert het volume van het organische afval zodat het minder ruimte inneemt. Combineer een pers met een hefkantelaar om rolcontainers te kantelen in de pers. Door volumereductie bespaart u op transportkosten.

Bloementeeltafval wordt door Meerlanden vergist waarbij warmte, water en compost vrijkomen.

meerlanden-white-blue

‘Bij het vergistingsproces van het groenafval wordt groengas gemaakt. Het groengas wordt gebruikt als duurzame brandstof voor voertuigen.’

— Mike Tiggeler | Recyclingspecialist

groenafval-pers-storten

Vraag & antwoord

Groenafval heeft als kenmerk dat het veel gewicht heeft. Door uw organische afvalstroom gescheiden te houden scheelt dit direct in de kosten van de afvoer van uw bedrijfsafval.

Eenmaal gescheiden ingezameld levert groenafval levert na compostering bij de Meerlanden een aantal nuttig toepassingen op: groengas, CO2, warmte, compost en condenswater. Lees meer over het composteringsproces op de website van Meerlanden.

Groenafval, zoals bloemen- en plantenafval, bestaat uit een organisch en natuurlijk materiaal dat 100% te recyclen is door het te composteren.

Wel: bloemenresten, plantenresten, snoeiafval, organisch afval

Niet: verontreinigd groen met plastic of gemengd met ander afval

enter-the-loop-wordmark

Wilt u advies aanvragen?

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Advies aanvragen →
Of bel (023) – 534 1600