Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Glasafval afvoeren voor bedrijven

Laat uw flessen glas verantwoord inzamelen en afvoeren door Nijssen Recycling, de specialist in de recycling van glasafval. Bespaar op uw afvalkosten door uw holle verpakkingsglas gescheiden aan te bieden.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

glasafval-header

Onze klanten

dnata
waterdrinker
dutchflowergroup
rapid-logistics-svg

Container huren voor glasafval

icon-idea

Oplossing voor kleine hoeveelheden

Zamel flessen, potten en ander hol glas in met een glascontainer met een inhoud van 240 liter. De mobiele rolcontainer beschikt over een rozet in de klep om eenvoudig het glasafval in te werpen.

icon-idea

Oplossing voor grote hoeveelheden

Voor grotere hoeveelheden glasafval is een palletbox ideaal. Deze robuuste kunststof container is leverbaar in een kleine 600 liter en grote 1140 liter bak. De palletbox is stapelbaar tot een hoogte van vier boxen.

Glas is een duurzaam materiaal dat keer op keer opnieuw kan worden gerecycled en hergebruikt zonder kwaliteitsverlies.

‘In Nederland wordt ruim 90% van het glasafval gescheiden ingezameld voor recycling. Hierdoor zijn er minder ruwe grondstoffen nodig en dalen zowel het energieverbruik als de CO2-uitstoot.’

— Mike Tiggeler | Recyclingspecialist

perscontainer-storten-in-loods

Vraag & antwoord

Dit is transparant glas dat gebruikt wordt als verpakkingsmateriaal, ook bekend als verpakkingsglas. Bijvoorbeeld een wijnfles, bierfles of een glazen pot voor groenten- en fruitconserven.

Voor hoogwaardige recycling van verpakkingsglas is het scheiden op wit glas en gekleurd glas het advies. Ook het verwijderen van de inhoud en draaidoppen of kurken verhoogt de kwaliteit van het glasafval.

Dit is glas dat doorgaans gebruikt wordt in gebouwen, zoals voor ramen of deuren. Vlakglas staat ook bekend als vensterglas. Wij zamelen geen vlakglas in.

Wel: wijnflessen, bierflessen, drankflessen, waterflessen, sapflessen en potten

Niet: vlakglas, ramen, drinkglazen, vazen, keramiek, porselein, hittebestendig glas, medisch glas, bouw- en sloopafval, lampen en tl-buizen, spiegels

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600