Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Recyclen doen we samen

Nijssen Recycling is een echt familiebedrijf uit Nieuw-Vennep. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep specialisten die zich samen inzet voor goede klantenservice en hoogwaardige recycling.

chauffeurs-nijssen-recycling

nijssen-recycling-historie-foto

Sinds 1964 specialist in grondstoffen

Nijssen is uitgebouwd tot een onderneming met circa 80 personeelsleden. Binnen de overkoepelende holding zijn de ondernemingen Nijssen Recycling, Brantjes Data-Vernietiging en Nijssen Fourages actief op het gebied van recycling, de vernietiging van vertrouwelijke gegevens en de handel in hooi en stro.

Maak kennis met ons team, samen maken we de cirkel rond

Klantgerichte chauffeurs

Haakarmauto’s, bakwagens, kraakperswagens, tautliners, het zijn een aantal soorten vrachtwagens die bestuurd worden door onze enthousiaste groep beroepschauffeurs. Ze zijn onze specialisten op het gebied van recycling en hebben service altijd op nummer één staan.

vrachtwagen-heftruck-nijssne-recycling

nijssen-recycling-contact-header

Efficiënt transport van uw grondstoffen

Gescheiden grondstoffen worden vervoerd met zuinige vrachtwagens. Onze planners en chauffeurs zorgen dat het transport efficiënt, professioneel en veilig wordt uitgevoerd. Dankzij slim plannen en ons container pooling systeem rijden we zoveel mogelijk kilogrammen in zo min mogelijk kilometers. Dit bespaart op de brandstofuitstoot en dus op CO2.

Efficiënte communicatie tussen planner en chauffeur

automatisering-nijssen-recycling

vrachtwagens-nijssen-recycling

Op onze auto’s maken we gebruik van tablet-boordcomputers. Zodra orders zijn ingepland, ontvangt de chauffeur volautomatisch de orderregel binnen op zijn tablet in de cabine. De planner wordt op zijn beurt continu op de hoogte gehouden van de orderstatus op de verschillende auto’s.

Back- en frontoffice van Nijssen Recycling

Planning, backoffice, administratie, marketing, management, sales en klantenservice. Ook op kantoor is een team van specialisten actief om de recycling van de ingezamelde grondstoffen mogelijk te maken. Samen elke dag een stapje dichter richting zero waste.

planners-nijssen-recycling

mike-tiggeler-nijssen-recycling

Mike Tiggeler

peter-willing-nijssen-recycling

Peter Willing

Advies van onze recyclingspecialisten

Mike Tiggeler en Peter Willing zijn de recyclingspecialisten van Nijssen Recycling. Zij zijn het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Voor elk recyclingvraagstuk hebben wij de geschikte oplossing. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan voor het afvalmanagement van de klant.

circulair-blue

Het proces van recycling bestaat uit een keten van schakels. En elke schakel is even belangrijk om recycling tot een succes te maken.
– Nijssen Recycling

zelfperscontainer-karton-storten

Persen van monostromen

We gebruiken industriële persinstallaties om o.a. karton en plastics te persen in balen. De balen vol met recyclebare grondstoffen worden door externe specialisten verwerkt tot nieuwe producten. Zo maken we samen de cirkel rond.

Gedreven loodsmedewerkers zorgen voor optimale recycling

In onze loodsen in Nieuw-Vennep en Halfweg worden dagelijks vele tonnen grondstoffen gestort door interne en externe chauffeurs. Ons loodspersoneel zorgt ervoor dat dit veilig en efficiënt gebeurt en dat de gescheiden materiaal gereed gemaakt worden voor verdere verwerking.

loodsmedewerkers-nijssen-recycling

Onderhoud aan machines en voertuigen in eigen beheer

Recycling kan niet zonder service en techniek. We hebben vele machines, installaties en voertuigen operationeel bij onze klanten maar ook op onze verwerking- en overslaglocaties.

Alle machines laten we in huis onderhouden en keuren door een team ervaren monteurs. Paul, Tino en Marcel zorgen ervoor dat wij en ook uw processen blijven draaien op een veilige manier.

service-en-techniek-bus

zelfperscontainer-onderhoud-werkplaats

Voor elke afvalstroom en elke hoeveelheid hebben wij de juiste oplossing

kartoncontainer-rolcontainer-kartonafval

Handige inzamelcontainers

Restafval zoveel mogelijk scheiden in monostromen. Dat is ons streven met onze klanten. En hiervoor gebruiken we allerlei soorten inzamelcontainers. Van kleine rolcontainers tot robuuste gaaskooien.

Ruime volumecontainers

Grote hoeveelheden afval dat niet geperst kan worden vraagt om een robuuste oplossing. Onze open en gesloten volumecontainers hebben een inhoud van 30 of 40 kuub en zijn dus geschikt voor grote volumes.

zelfpers-en-stationaire-perscontainer-bij-klant

Krachtige persinstallaties

Door afval te comprimeren met een perscontainer wordt volumineus afval verkleint. Hierdoor kunnen we bij onze klanten meer kilogrammen afval meenemen. Dit bespaart aanzienlijk op de afvalkosten en het transport.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Klantenservice

(023) – 534 1600
sales@recycling.nl

Vind alle informatie over onze dienstverlening en service op de klantenservice.