Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een
Klantbeoordeling

Fustcentrale Amsterdam

De Fustcentrale Amsterdam is een organisatie die zich richt op het verzamelen en verwerken van transport- en verpakkingsmaterialen in de aardappel groente en fruit sector. Hieronder valt de retourlogistiek van duurzame, herbruikbare aardappel, groente en fruit kratten, het verhandelen van pallets en het bieden van recycling verzamelmogelijkheden van eenmalig verpakkingsmateriaal.

Lees meer over dit bedrijf

Wat waren de uitdagingen op afvalgebied?

Vanwege het uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten voor het verzamelen van eenmalig verpakkingsmateriaal in de aardappel, groente en fruit sector waren wij op zoek naar een oplossing voor papier en karton.

De ligging van de partij, het was voor ons belangrijk om een partij te vinden die niet al te ver bij ons vandaan ligt. Ook de service en werkwijze was voor ons een belangrijke factor bij het selecteren van een recyclingpartner.

Voor het verzamelen van papier en karton is er voor Nijssen Recycling gekozen omdat deze in korte tijd het beste aan onze verwachtingen kon voldoen. Daarbij gaf Nijssen Recycling een erg open gevoel en een goed luisterend oor.

Fustcentrale-Amsterdam-bedrijf

Deze afvalstromen managen we voor Fustcentrale Amsterdam

Creëer-waarde-uit-afval-kartonbalen

Hoe verloopt de samenwerking?

We laten het papier en karton afvoeren door Nijssen Recycling. Op onze locatie maken we hiervoor gebruik van een mobiele perscontainer voor karton.

De dienstverlening bevalt prima, snelle reactietijden als het gaat om wissels van de containers en bij vragen wordt je snel en vriendelijk geholpen. De algemene samenwerking verloopt voorspoedig.

Het is een keer gebeurd dat Nijssen zelf een wissel inplande terwijl we hier nog niet om gevraagd hadden, de assertiviteit op deze manier is uitstekend, wij hadden de weken ervoor telkens op vrijdag een wissel nodig, zodoende dat zij hem zelf al hadden gepland. Ik had hier alleen graag communicatie over gehad i.p.v. het ineens binnen rijden van de chauffeur van Nijssen.

Zouden jullie Nijssen Recycling aanraden?

Nijssen zou ik zeker aanbevelen voor de recycling van papier en karton. De communicatie en afhandeling verloopt voorspoedig. De samenwerking in het algeheel is goed. De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Je merkt dat het personeel van Nijssen betrokken is en dat je niet verdwaald in bureaucratische rompslomp.

Er zijn nog wel eens gebreke aan de perscontainer zoals, kapotte lampjes of knopjes die missen of de pers die simpelweg niet goed perst. Hier zit wel een verbeterpunt in.

Maurice Jenster
Stichting tot Exploitatie van de Fustcentrale “Amsterdam”
Food Center Amsterdam

standaard-zelfperscontainer-thumb

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Klantenservice

(023) – 534 1600
sales@recycling.nl

Vind alle informatie over onze dienstverlening en service op de klantenservice.