Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

Hefkantelsysteem

Ledig volle rolcontainers eenvoudig en veilig in een zelfpers met een hef-kantelsysteem. De elektrisch aangedreven hefkantelaar wordt gekoppeld aan de zelfpers en is geschikt voor het ledigen van kunststof rolcontainers met twee of vier wielen.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600

hefkantelsysteem-thumb

Kenmerken

Een hef-kantelaar is een extern hef- en kantelsysteem om rolcontainers te kiepen in het persgat van een zelfperscontainer. De mobiele hefkantelaar is uitgerust met vier stevige wielen om de kantelaar eenvoudig te verplaatsen bij het wisselen van de pers.

Specificaties

Geschikt voor
Zelfpers
Aansluiting
Stroomkabel (aan pers)
Levertijd
Op aanvraag

Bijzonderheden

Robuuste constructie kan tegen een stootje
Makkelijk verplaatsen door vier stevige wielen

hefkantelaar-rolcontainer-legen-groenpers

Afvalcontainers ledigen wanneer het u uitkomt

Een hefkantelaar is een handige toevoeging als u rolcontainers combineert met een standaard zelfpers of een groenpers. Kiep en ledig de afvalcontainers wanneer het u uitkomt.

Met een hefkantelaar bent u minder afhankelijk van uw afvalinzamelaar, want u kunt zelf bepalen wanneer volle rolcontainers geleegd worden.

Veel gestelde vragen

Wij maken afval scheiden makkelijk voor onze klanten. Laat Nijssen Recycling uw afvalstromen managen en ophalen wanneer en hoe vaak u dat wilt.

Wij inventariseren vrijblijvend uw reststromen voor optimale afvalscheiding. Op basis van deze informatie plaatsen wij geschikte containers op logische plekken binnen en buiten uw bedrijf. Zo maken we het scheiden van grondstoffen van uw restafval gemakkelijk en efficiënt.

Wij kunnen uw containers eenmalig, op afroep of op vaste dagen ledigen. De afdeling planning maakt met u een afspraak op welke dag de container wordt geleverd en op basis van de inventarisatie van uw ledigingsfrequentie worden de containers op vaste dagen of op afroep geledigd. De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst met daarin vermeld de duur van de overeenkomst en de opzegtermijn.

De prijs voor het huren van de containers is afhankelijk van uw situatie en wensen. Het tarief hangt onder andere af van:

  • Uw vestigingslocatie
  • De ledigingsfrequentie
  • Het aantal gewenste containers
  • Eventueel maatwerk

Indien u kiest voor een lediging op abonnementsbasis wordt de container kosteloos bij u op locatie geplaatst.

enter-the-loop-wordmark

Vraag advies aan bij Nijssen Recycling

Elk bedrijf heeft uitdagingen op het gebied van afvalmanagement. Onze recyclingexperts denken graag met u mee. Laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen →
Direct advies: (023) – 534 1600