Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Softwarevernietiging archiefvernietiging-lock-vertrouwd

Gecertificeerde en betrouwbare software vernietiging


Software vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging

In uw bedrijf gaan tal van opslagmediums om, vol met vertrouwelijk informatie. Bijvoorbeeld usb-sticks, cd-roms, dvd's, harde schijven, tapes, diskettes, pasjes en creditcards. Laat al deze datadragers met vertrouwelijke software vernietigen bij onze dochteronderneming: Brantjes Data-Vernietiging.

  • Maak gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  • Uw software wordt gecertificeerd vernietigd
  • U ontvangt na softwarevernietiging uw Certificaat van Vernietiging


Containers voor de vernietiging van software

Maak gebruik van onze beveiligde inzamelingsmiddelen voor de inzameling van uw datadragers. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing, voor grote en voor kleine hoeveelheden datadragers.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Hoe verloopt het proces van de vernietiging van software?

Nadat uw datadragers ingezameld zijn halen wij deze op met een van onze beveiligde transportvoertuigen. Op onze vernietigingslocatie worden alle datadragers onherstelbaar vernietigd in onze krachtige shredder.

Na vernietiging wordt het restmateriaal gerecycled.
 

Wat kost softwarevernietiging?

Wij hanteren geen vast tarief voor de vernietiging van datadragers. De kosten hangen af van diverse factoren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de vernietiging van datadragers en software.

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


 

Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.