Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Hardware vernietigen archiefvernietiging-lock-vertrouwd

Gecertificeerde en betrouwbare hardware vernietiging


Hardware vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging

Niet alleen computers bevatten een harde schijf vol met vertrouwelijk informatie. Ook kopieermachines bevatten een opslagmedium waarop alle uitgevoerde opdrachten van het apparaat opgeslagen staan. Het is dus verstandig om hardware gecertificeerd te laten vernietigen bij onze dochteronderneming: Brantjes Data-Vernietiging.

  • Maak gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  • Uw hardware wordt gecertificeerd vernietigd
  • U ontvangt na hardware vernietiging uw Certificaat van Vernietiging


Containers voor hardware vernietiging

Wij bieden u verschillende beveiligde inzamelingsmiddelen aan voor de inzameling van uw afgedankte hardware en ICT-apparatuur, zoals oude computers, printers en kopieermachines.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Hoe verloopt het proces van hardware vernietigen?

Wij halen uw afgedankte hardware, zoals oude computers, op met een van onze beveiligde transportvoertuigen. Op onze vernietigingslocatie wordt uw hardware vernietigd in een krachtige shredder. Alle vertrouwelijke gegevens worden 100% vernietigd en zullen niet meer te herstellen zijn.

Het restmateriaal wordt na vernietiging gerecycled door Sims Recycling Solutions. Vertrouwd en milieuverantwoord.
 

Wat kost hardware vernietiging?

We hanteren geen vast tarief voor de vernietiging en recycling van hardware. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid hardware dat u wilt laten vernietigen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor hardware vernietiging.

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


 

Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Sims Recycling Solutions

Levert wereldwijd elektronicarecyclingdiensten


Sims Recycling Solutions verwerkt elektrische en elektronische producten

Brantjes Data-Vernietiging vernietigt onder andere hardware, zoals:

  1. Oude computers
  2. Oude laptops
  3. Harde schijven
  4. Kopieermachines
     

Na vernietiging wordt het restmateriaal verwerkt door Sims Recycling Solution voor de winning van diverse grondstoffen. Zoals verschillende soorten metalen. U vernietigt bij Brantjes Data-Vernietiging zowel gecertificeerd, vertrouwd als milieuverantwoord.

Bekijk de website van Sims Recycling Solution

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.