Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Harde schijf vernietigen harde-schijf-vernietigen-lock-vertrouwd

Gecertificeerde en betrouwbare harddisk vernietiging


Harde schijf vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging

Harde schijven staan vol met vertrouwelijke gegevens, zoals persoonsgegevens en klantgegevens. Laat uw harde schijven vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging, de dochteronderneming van Recycling.nl. Wij zorgen ervoor dat al uw data definitief wordt vernietigd door middel van onze krachtige shredder. U bent verzekerd van 100% vernietiging van uw gegevens.

  • Maak gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  • Uw harde schijven worden volgens de richtlijnen van EA DMS vernietigd
  • U ontvangt na harde schijf vernietigen uw Certificaat van Vernietiging


Containers voor harde schijven vernietigen

Wij bieden diverse beveiligde inzamelingsmiddelen aan voor de inzameling van uw afgedankte harde schijven.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Hoe verloopt het proces van harddisk vernietigen?

U verzamelt alle harde schijven die vernietigd moeten worden. Het is daarbij niet noodzakelijk om harde schijven uit oude computers te verwijderen, wanneer deze oude computers ook gerecycled moeten worden. Ook voor de vernietiging en recycling van oude computers kunt u bij ons terecht.

Wij halen uw materiaal op met een van onze beveiligde transportvoertuigen. Achter gesloten deuren laden wij uw harde schijven uit op onze vernietigingslocatie. Uw harde schijven worden een voor een vernietigd in onze krachtige shredder.

Het restmateriaal wordt gerecycled door Sims Recycling Solutions.
 

Wat kost harddisk vernietiging?

De kosten van het vernietigen van harde schijven hangt af van verschillende factoren. Neem daarom contact op voor een vrijblijvende offerte op maat voor harde schijf vernietigen.

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Sims Recycling Solutions

Levert wereldwijd elektronicarecyclingdiensten


Sims Recycling Solutions verwerkt elektrische en elektronische producten

Brantjes Data-Vernietiging vernietigt onder andere hardware, zoals:

  1. Oude computers
  2. Oude laptops
  3. Harde schijven
  4. Kopieermachines
     

Na vernietiging wordt het restmateriaal verwerkt door Sims Recycling Solution voor de winning van diverse grondstoffen. Zoals verschillende soorten metalen. U vernietigt bij Brantjes Data-Vernietiging zowel gecertificeerd, vertrouwd als milieuverantwoord.

Bekijk de website van Sims Recycling Solution

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.