Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Computer recycling

Oude computers inleveren voor vernietiging


Afvoer, vernietiging en recycling van uw oude IT apparatuur

Heeft u oude hardware die u wilt laten ophalen voor computer recycling, zoals oude laptops? Brantjes Data-Vernietiging regelt de gehele afvoer en verwerking van uw oude computers en randapparatuur (monitors, kabels, muizen en toetsenborden). Vertrouwelijke gegevens komen niet in verkeerde handen want we vernietigen alle data gecertificeerd. Al uw vertrouwelijke data op de harddisk wordt fysiek gewist.

 • Gecertificeerde datavernietiging van de harde schijf
 • Het vernietigde computerafval wordt hoogwaardig gerecycled
 • Na verwerking ontvangt u het officiële vernietigingscertificaat

DatavernietigingVolledige Gecertificeerde Dataverwijdering


Vernietiging en recycling van alle soorten computer apparatuur

Wij verzorgen de afvoer van volledige computer systemen inclusief kabels en randapparatuur. Uw computers worden eerst vernietigd en vervolgens wordt het restmateriaal hoogwaardig gerecycled. Oude computers vallen onder de categorie e-waste.

 • Desktop computers / systeemkasten
 • Laptops en tablets
 • Printers, faxen en scanners
 • Kabels en snoeren
 • (RAID) Servers / serverkasten
 • Monitors / beeldschermen
 • Werkstations
 • Toetsenborden en muizen


Containers voor de inzameling van oude computers

U kunt gebruik maken van diverse beveiligde containers voor de inzameling van uw oude computers en ict apparatuur. Zowel voor kleine als grote hoeveelheden computerapparatuur hebben wij een passende oplossing.

Computers recyclen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Zo werkt computer recycling

Wij halen de oude computers (zoal bedrijfscomputers of bedrijfslaptops) bij u op met een van onze beveiligde transportvoertuigen. U kunt ook uw materiaal bij ons inleveren. Op onze vernietigingslocatie worden uw pc’s (of gerelateerde apparatuur) vernietigd in onze krachtige shredder. Hierbij geven wij u de garantie dat alle data op uw harde schijven onherstelbaar vernietigd wordt.

Het restmateriaal wordt na vernietiging gerecycled door Sims Recycling Solutions.

Computer recycling
 

Wat kost het om oude computers te vernietigen en te recyclen?

Wij hanteren geen vast tarief voor de vernietiging en recycling van computers. De kosten hangen namelijk af van verschillende factoren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de vernietiging en recycling van oude computers.

Computers recyclen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


 

Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Sims Recycling Solutions

Levert wereldwijd elektronicarecyclingdiensten


Sims Recycling Solutions verwerkt elektrische en elektronische producten

Brantjes Data-Vernietiging vernietigt onder andere hardware, zoals:

 1. Oude computers
 2. Oude laptops
 3. Harde schijven
 4. Kopieermachines
   

Na vernietiging wordt het restmateriaal verwerkt door Sims Recycling Solution voor de winning van diverse grondstoffen. Zoals verschillende soorten metalen. U vernietigt bij Brantjes Data-Vernietiging zowel gecertificeerd, vertrouwd als milieuverantwoord.
 

Bekijk de website van Sims Recycling Solution

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.