Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Vacature vrachtwagenchauffeur Nieuw-Vennep (C of CE)

Doorlopende vacature

chauffeur-nijssen-nieuw-vennep

Leuk dat je onze vacature bekijkt voor een afwisselende en uitdagende baan als vrachtwagenchauffeur C of CE in Nieuw-Vennep. We zijn opzoek naar een enthousiaste chauffeur of chauffeuse voor op een van onze MAN haakarmauto's.

Ben jij de chauffeur of chauffeuse die wij zoeken? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je!

Neem contact op met personeelszaken via:

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

containers-nijssen-recycling

Als vrachtwagenchauffeur op een van onze haakarmauto's bij Nijssen Recycling werk je bij onze klanten in de directe omgeving van de Randstad. Je komt onder andere bij bedrijven op Schiphol, op de bloemenveiling in Aalsmeer en bij diverse distributiecentra.

Je wisselt afzetcontainers met diverse afvalstromene bij onze klanten en je draagt zorg voor lossing op de stortlocaties bij Nijssen Recycling in Nieuw-Vennep, Halfweg en overige stortlocaties bij gespecialiseerde verwerkers.

Je bent samen met het team verantwoordelijk dat de containers tijdig geplaatst, opgehaald of gewisseld worden. Hiervoor vertrouwen we op jouw specialisme, kundigheid en stressbestendigheid.

Werkdagen en werktijden

Van maandag tot en met vrijdag wordt er gewerkt tussen 06.00 en 18.00 uur. Op roosterbasis dien ook jij beschikbaar te zijn op enkele dagen in het weekend.

haakarm-vrachtwagen-nijssen-recycling

Daarom werk je graag bij Nijssen

vrachtwagenchauffeur-ce-nijssen-recycling

Dit vragen wij jou

nijssen-recycling-vrachtwagens-haakarm

Dit bieden wij jou

wagenpark-nijssen-recycling-nieuw-vennep

Wie is Nijssen Recycling in Nieuw-Vennep?

Wij zijn een afvalinzamelingsbedrijf in Nieuw-Vennep en Halfweg gericht op het zakelijke segment. Voor bedrijven in de regio Randstad Noord bieden wij slimme oplossingen voor afvalscheiding en afvalinzameling van onder andere karton, plastics en groenafval.

We zamelen het gescheiden afval hoofdzakelijk in met perscontainers en afzetcontainers en deze moeten tijdig gewisseld worden bij de klant wanneer de containers vol zijn.

Nijssen Recycling is een familiebedrijf gestart in 1938. We zijn een informele organisatie en er heerst een prettige werksfeer. Wij gaan voor hoge service en tevreden klanten. ‘Een man een man, een woord een woord.'

Vlog: Kijken bij Nijssen Recycling

In deze video laat collega Erwin, van firma Nijssen Fourages, zien wat er zoal op onze locatie in Nieuw-Vennep gebeurt. In de video wordt zijn vrachtwagen geladen met balen karton.


Heb je interesse?

Herken jij jezelf in deze leuke baan? En wil je graag ons team komen versterken? We maken graag kennis met je en zijn benieuwd wat je van onze vacature vindt.

Neem contact op met personeelszaken via:

Locatie Nijssen Recycling

Onze hoofdlocatie is gevestigd in Nieuw-Vennep. We hebben nog een tweede locatie in Halfweg, dit betreft een overslaglocatie voor karton.

Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.