Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Vacature: Op zoek naar Parttime werk als chauffeur C?

LEES DAN VLUG VERDER!

Doorlopende vacature

chauffeur-nijssen-nieuw-vennep

Kenmerken

Wij zoeken een chauffeur met C rijbewijs voor werken met een perskraakwagen en/of klepauto . Voor speciale opdrachten zijn wij op zoek naar chauffeurs die incidenteel dagdiensten willen rijden en/of heel specifiek kortstondige opdrachten van 3-4 uur per dag voor ons kunnen uitvoeren. Wij bieden flexibele inzet en een gegarandeerd fijne werksfeer!

In principe zoeken wij personen die 15-25 uur aan de slag willen. Mede daardoor zijn de werkzaamheden goed te combineren met uw privé situatie. Deze job is bij uitstek geschikt voor een beginner, herintreder of een chauffeur op leeftijd maar ook net iets voor iemand die het wat rustiger aan wil gaan doen en/of juist op zoek is naar een werkgever waar deze win-win situatie bespreekbaar is.

Prima beloning volgens TLN cao; prima materieel en normale werktijden. Kan jij je vinden in bovenstaande en wil je graag meer informatie over deze job, neem dan vandaag nog contact op met onze afdeling PZ.

Neem contact op met personeelszaken via:

Locatie Nijssen Recycling

Onze hoofdlocatie is gevestigd in Nieuw-Vennep. We hebben nog een tweede locatie in Halfweg, dit betreft een overslaglocatie voor karton.

Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.