Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Papiervernietiging van Zakelijk Vertrouwelijk Papier

Documenten veilig inzamelen en professioneel vernietigen


Vertrouwelijke bedrijfsgegevens gooit u liever niet in de reguliere papierbak. En zelf de documenten versnipperen met een papierversnipperaar is wat veel werk. Een betrouwbaar CA+ gecertificeerd papiervernietigingsbedrijf is de oplossing. Nijssen Recycling zamelt uw documenten veilig in voor gecertificeerde papiervernietiging.

  • Eenmalig of periodieke papiervernietiging
  • Beveiligde security containers - legen op afroep
  • 100% zekerheid van papiervernietiging
  • CA+ gecertificeerde dienstverlening
  • Ontvang uw garantiecertificaat na vernietiging

Prijsopgave papiervernietiging? Bel met onze deskundige specialisten

023 - 534 1600


Vertrouwelijk papier inzamelen bij uw bedrijf

Veel bedrijven laten confidentieel papier door ons inzamelen voor vernietiging. Bijvoorbeeld oud papier dat vrijkomt bij een verhuizing naar een ander pand. Of wanneer het archief wordt opgeruimd. Dit noemen we een eenmalige opdracht of een archiefopruiming.

Er zijn ook bedrijven die op vaste dagen of op afroep papier laten afvoeren. Advocatenkantoren, of huisartsen hebben bijvoorbeeld dagelijks te maken met veel vertrouwelijk oud papier. En dit papierafval willen zij op een betrouwbare manier opslaan, afvoeren en vernietigen.

veilige-afvoer-van-vertrouwelijk-oud-papier-bij-bedrijven

Ik heb een eenmalige opdracht

Wilt u eenmalig papier door ons laten vernietigen? Wij halen uw materiaal op en vernietigen al het papier tot onleesbare snippers. Als u wilt kunt u gebruik maken van een van onze beveiligde security containers. Neem uw tijd om de container te vullen met uw oude administratie en laat het ons weten wanneer we de papiercontainer kunnen ophalen.

De containers zijn beveiligd met een slot. Niemand heeft toegang tot uw documenten met vertrouwelijke inhoud.

Hoe zit het met hoeveelheden papier?

Voor zowel grote als kleine hoeveelheden papier kunt u bij ons terecht. Of u nu een paar ordners heeft of een paar kuub aan archiefdozen. Wij vernietigen het voor u. Daarbij heeft u de keuze of wij het bij u ophalen of dat u uw oud papier bij ons langsbrengt. In beide gevallen wordt uw materiaal deskundig vernietigd.

Heeft u vragen over eenmalige inzameling van papier? Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Prijsopgave papiervernietiging? Bel met onze deskundige specialisten

023 - 534 1600

beveiligde-papiercontainer-voor-papiervernietiging-en-archiefvernietiging

Links de 770 liter rolcontainer, ideaal voor uw archiefopruiming. En rechts een 240 liter rolcontainer, een veilige opslag voor uw dagelijks oud papier.

Ik wil mijn papier regelmatig of periodiek laten afvoeren

Als u regelmatig vertrouwelijk papier wil weggooien adviseren wij om een beveiligde container te huren. U heeft dan altijd de beschikking over een veilige plek om uw oude documenten in te werpen. Wij plaatsen een beveiligde container binnen een week.

Het voordeel is dat u papier nooit meer zelf hoeft te versnipperen. Het enige dat u doet is uw oude documenten en dossiers door de sleuf in de papiercontainer werpen. Niemand kan deze papieren nog inzien omdat de klep is beveiligd met een solide slot.

afsluitbare-security-container-met-sleuf

We hebben diverse afsluitbare papiercontainers die u kunt huren. Zoals een 240 liter rolcontainer. Deze heeft het formaat van een standaard afvalcontainer zoals u thuis gewend bent. De papiercontainer is ook beschikbaar in een kleinere 120 liter variant. Beide containers passen door de deuropening en nemen beperkte ruimte in. Geschikt voor iedere bedrijfs- of winkelruimte dus.

Is uw papiercontainer vol? Dan neemt u contact met ons op en wij legen de container zo snel mogelijk. Uw afgevoerde papier wordt binnen 24 uur vernietigd in onze beveiligde vernietigingsruimte in Nieuw-Vennep. U kunt uw documenten ook op vaste momenten laten afvoeren. Zo heeft u er geen omkijken naar.

ca-plus-vertrouwelijk-papier-vernietigen

Hoe veilig is papiervernietiging bij Nijssen?

Het gehele proces van papier- en archiefvernietiging voldoet aan de normering van het CA+ certificaat, deze certificering bestaat speciaal voor archief- en datavernietiging. Dit betekent dat uw vertrouwelijke documenten bij ons veilig en professioneel worden afgevoerd en vernietigd. U heeft 100% zekerheid dat uw papier tot en met het laatste a4’tje wordt vernietigd.

Uw vertrouwelijk papier wordt vernietigd volgens DIN-norm 66399 klasse DIN P-3.

Wat kost papiervernietiging?

Vernietiging van papier is een speciale dienstverlening. Het proces is totaal anders dan papier laten ophalen voor standaard papierrecycling. Bij papiervernietiging zorgen wij dat uw papier altijd in beveiligde omstandigheden verkeert. De prijs van papiervernietiging hangt af van diverse factoren. Zoals:

  • Locatie van uw bedrijf
  • Hoeveelheid papier
  • Type opdracht (eenmalig of periodiek)
  • Type containers

Daarbij maken we onderscheid in schoon en vuil materiaal. Hiermee bedoelen we dat schoon archief bijvoorbeeld geen ordners of mapjes bevat. Schoon archief bestaat dus uit 100% papier zonder verdere verontreiniging. Voor vuil archief berekenen wij een hoger tarief.

tissue-papierWat gebeurt er nadat mijn documenten zijn vernietigd

Het papier dat we bij uw inzamelen wordt door onszelf binnen 24 uur vernietigd. Dat doen wij met een professionele, industriële papiershredder. Het restmateriaal bestaat uit kleine papiersnippers. De snippers worden direct geperst tot balen papier.

De papierbalen dienen als grondstof voor de tissue-industrie. Uw materiaal wordt dus 100% hoogwaardig gerecycled tot hygiënisch papier, zoals keukenrol.

Wilt u meer informatie over papiervernietiging?

Wij vinden het belangrijk dat uw vertrouwelijke documenten op een verantwoorde, veilige en professionele wijze worden opgeslagen, afgevoerd en vernietigd. Daar dragen wij zorg voor. U kunt op ons vertrouwen.

U heeft ongetwijfeld vragen over papier vernietigen. Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Wij maken ook graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op. Zo weet u waar u aan toe bent.


Advies en prijsopgave papiervernietiging

Bel vrijblijvend: 023 - 534 1600

Vrijblijvende offerte aanvragen
Snel bericht van onze deskundige specialisten

certificeringsbalk papiervernietiging

Opbrengst oud papier

Bespaar op uw afvalkosten door uw oudpapier gescheiden aan te bieden. Het hangt af van uw huidige situatie hoeveel u kunt besparen en hoeveel uw oud papier op kan leveren.


Wat levert papierrecycling op?

Door uw oudpapier te scheiden bespaart u direct op uw afvalkosten. Bij grote hoeveelheden kan oudpapier opbrengst opleveren. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.


Welk papier kunt u laten recyclen?

Voor papierrecycling raden we aan om alleen niet vertrouwelijk papier in te zamelen. Zoals boeken, oude kranten, kartonnen dozen, tijdschriften, folders, gidsen, flyers en ander drukwerk.

Heeft u vertrouwelijk papier? Bekijk dan onze speciale dienst papiervernietiging »

Gecertificeerde oud papier recycling

Opbrengst oud papier Bespaar op uw afvalkosten door uw oudpapier gescheiden aan te bieden. Het hangt af van uw huidige situatie hoeveel u kunt besparen en hoeveel uw oud papier op kan leveren. Wat levert papierrecycling op? Door uw oudpapier te scheiden bespaart u direct op uw afvalkosten. Bij grote hoeveelheden kan oudpapier opbrengst opleveren. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Neem contact op met Recycling.nl


Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel ons: (023) - 534 1600
 

Openingstijden

Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur.
Op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 08.00 uur en 12.00 uur.
 

Contactgegevens

Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw Vennep

Postbus 16, 2150 AA Nieuw Vennep

Telefoon: (023) - 534 1600
E-mail: info@recycling.nl

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.