Recycling | Haarlem | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Container huren voor C-hout recycling

Voor elk afvalprobleem hebben wij de juiste oplossing


Wij hebben containers voor grote en kleine hoeveelheden C-hout verpakkingen

Voor uw situatie hebben wij de oplossing. Er zijn tal van containers voor u beschikbaar voor de inzameling van uw afvalhout. 
 

C-hout recycling

Uw C-hout breken we in kleine stukken en splinters. Daarna filteren we overige materialen, zoals metaal en plastic, uit het hout. Hiervoor gebruiken we magneten en windzifting.

C-hout wordt gebruikt voor energieterugwinning. Het houtafval dient dan als brandstof (in de vorm van RDF-korrels of RDF-blokken) voor bijvoorbeeld elektriciteitscentrales.
 

Containers voor C-hout inzameling

hout-recycling-role-over-wals Vanwege het volumineuze karakter van houtafval gebruiken wij voor de inzameling meestal grotere inzamelmiddelen, zoals afzetcontainers.

De Roll-Over of afvalwals, is een installatie die wij in combinatie met 30m³ en 40m³ open volumecontainers gebruiken. Deze wals zorgt ervoor dat het volume van uw afvalhout aanzienlijk vermindert. En dit scheelt sterk in de transportkosten. Het hout wordt door onze kraanwagen opgehaald via onze houtroute of op afroep.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Kostenbesparing bij grote hoeveelheden sloophout

Zeker bij grotere hoeveelheden is het interessant om uw oude hout zoveel mogelijk gescheiden te houden en gescheiden af te voeren, aangezien dit interessante kostenvoordelen kan opleveren. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Houtrecycling


Ingezameld hout wordt nauwkeurig gesorteerd

Het recyclen van niet-chemisch behandeld hout heeft de voorkeur boven het verbranden ervan in een vuilverbrandingsoven. En door gescheiden inzameling zijn er keuzes mogelijk.

Een toepassing is bijvoorbeeld het materiaal gebruiken als grondstof voor b.v. spaanplaten. Een andere mogelijkheid is om brandstof korrels te maken voor gebruik in energiecentrales, kalk- en cementfabrieken. Hiermee bespaart men op olie- en gasgebruik, terwijl door de hoge temperaturen geen residu overblijft.

Massieve houtrestanten, bouw- en sloophout, kapotte pallets, verpakkingshout, verlijmde houtdelen enz. komen hiervoor in aanmerking. Wij bieden ook voor hout de mogelijkheid het door ons af te laten voeren.

Kies tussen een groot aanbod inzamelcontainers


Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing

Voor de inzameling van  papier, karton, kunststof en groen biedt Recycling.nl u altijd een passende oplossing. Afhankelijk van de situatie bij u ter plaatse kunt u kiezen tussen een groot aanbod van inzamelcontainers variërend van kunststof tot stalen inzamelingsmiddelen in de volumerange van 140 tot 3400 liter. Of kies voor grote afzetcontainers van 30 m³ en 40 m³.

Onze accountmanagers adviseren u desgewenst vrijblijvend over de mogelijkheden en kunnen u een samenwerkingsvoorstel doen op basis van uw wensen. 
 

Lediging op abonnementsbasis


Laat uw containers op vaste dagen of op afroep ledigen

Indien u kiest voor een lediging op abonnementsbasis dan wordt de inzamelcontainer kosteloos bij u op locatie afgeleverd. Gegarandeerd binnen 5 dagen maar in de praktijk vaak op kortere termijn.

De afdeling planning maakt met u een afspraak op welke dag de container wordt geleverd en op basis van de inventarisatie van uw ledigingsfrequentie worden de containers op vaste dagen of op afroep geledigd.  De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst met daarin vermeld de duur van de overeenkomst en de opzegtermijn.

Voor de facturatie ontvangen wij graag uw Kvk en BTW gegevens.  
 

Kosten van containers


De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren

De kosten van onze inzamelingsmiddelen zijn afhankelijk van uw situatie. Dit hangt onder andere af van:

  1. Uw vestigingslocatie
  2. Het aantal gewenste containers
  3. De ledigingsfrequentie


De kosten voor het plaatsen van uw containers zijn altijd gratis op abonnementsbasis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op.?

Neem contact op met Recycling.nl


Wij zijn gevestigd in Haarlem en in Nieuw-Vennep

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel ons: (023) 534 1600
 

Openingstijden

Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur.
Op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 08.00 uur en 12.00 uur.
 

Contactgegevens
 

Vestiging Haarlem
Nijssen Recycling B.V.
Conradweg 19
2031 CM Haarlem
Postbus 874, 2003 RW Haarlem
Telefoon: 023 - 5341600
Fax: 023 - 5321926
E-mail:info@recycling.nl
Vestiging Nieuw Vennep
Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw Vennep
Postbus 16, 2150 AA Nieuw Vennep
Telefoon: 0252 - 674 041
Fax: 0252 - 689 627
E-mail:info@recycling.nl

 

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.