Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

B-hout recycling 

Laat uw B-hout ophalen en recycleren


Wij bieden veel verschillende container oplossingen aan voor hout recycling

Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk A-hout, B-hout en C-hout. B-hout is verlijmd, geverfd en of gelakt hout. Zoals triplex, multiplex en spaanplaat. Hout neemt relatief veel ruimte in, daarom is het belangrijk om de juiste container in te zetten voor uw afvalprobleem.

bullet-arrow Vergroot uw betrokkenheid in de samenleving door verduurzaming
bullet-arrowLaat uw B-hout eenmalig of frequent door ons ophalen
bullet-arrowBespaar sterk op uw afvalkosten door houtrecycling

Afvalhout is een volumineus materiaal en kan daarom ruimte problemen opleveren voor uw bedrijf. Het scheiden van uw houtafval zorgt ervoor dat uw restafvalcontainers minder snel vol zullen raken.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

B-hout recycling

Laat uw afvalhout eenvoudig, professioneel en snel ophalen. Wij bieden u de milieuvriendelijke en professionele oplossing waar u naar opzoek bent. Laat de gehele inzameling en verwerking van uw hout verpakkingen verzorgen door Recycling.nl.

Wij bieden u een ruime keus aan containers en inzamelingsmiddelen. En we helpen u graag om uw afvalhout in de juiste stromen te scheiden. Voor elk afvalprobleem hebben wij een passende oplossing. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden oud hout gaat, bij ons is het geen enkel probleem.

Recycling.nl zorgt voor een snelle en eenvoudige afvoer van uw houtafval. En u communiceert altijd met uw eigen vaste contactpersoon.

Heeft u veel verschillend afval en wilt u dit goed managen? Doe dan de gratis afvalscan »


“Als de mens in evenwicht met de natuur wil leven, dan is recycling een noodzaak.”
Gerard Nijssen, directeur Nijssen Recycling.

Houtrecycling


Ingezameld hout wordt nauwkeurig gesorteerd

Het recyclen van niet-chemisch behandeld hout heeft de voorkeur boven het verbranden ervan in een vuilverbrandingsoven. En door gescheiden inzameling zijn er keuzes mogelijk.

Een toepassing is bijvoorbeeld het materiaal gebruiken als grondstof voor b.v. spaanplaten. Een andere mogelijkheid is om brandstof korrels te maken voor gebruik in energiecentrales, kalk- en cementfabrieken. Hiermee bespaart men op olie- en gasgebruik, terwijl door de hoge temperaturen geen residu overblijft.

Massieve houtrestanten, bouw- en sloophout, kapotte pallets, verpakkingshout, verlijmde houtdelen enz. komen hiervoor in aanmerking. Wij bieden ook voor hout de mogelijkheid het door ons af te laten voeren.

Kies tussen een groot aanbod inzamelcontainers


Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing

Voor de inzameling van  papier, karton, kunststof en groen biedt Recycling.nl u altijd een passende oplossing. Afhankelijk van de situatie bij u ter plaatse kunt u kiezen tussen een groot aanbod van inzamelcontainers variërend van kunststof tot stalen inzamelingsmiddelen in de volumerange van 140 tot 3400 liter. Of kies voor grote afzetcontainers van 30 m³ en 40 m³.

Onze accountmanagers adviseren u desgewenst vrijblijvend over de mogelijkheden en kunnen u een samenwerkingsvoorstel doen op basis van uw wensen. 
 

Lediging op abonnementsbasis


Laat uw containers op vaste dagen of op afroep ledigen

Indien u kiest voor een lediging op abonnementsbasis dan wordt de inzamelcontainer kosteloos bij u op locatie afgeleverd. Gegarandeerd binnen 5 dagen maar in de praktijk vaak op kortere termijn.

De afdeling planning maakt met u een afspraak op welke dag de container wordt geleverd en op basis van de inventarisatie van uw ledigingsfrequentie worden de containers op vaste dagen of op afroep geledigd.  De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst met daarin vermeld de duur van de overeenkomst en de opzegtermijn.

Voor de facturatie ontvangen wij graag uw Kvk en BTW gegevens.  
 

Kosten van containers


De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren

De kosten van onze inzamelingsmiddelen zijn afhankelijk van uw situatie. Dit hangt onder andere af van:

  1. Uw vestigingslocatie
  2. Het aantal gewenste containers
  3. De ledigingsfrequentie


De kosten voor het plaatsen van uw containers zijn altijd gratis op abonnementsbasis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op.?

Neem contact op met Recycling.nl


Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken?
Bel ons: (023) - 534 1600
 

Openingstijden

Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur.
Op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 08.00 uur en 12.00 uur.
 

Contactgegevens

Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw Vennep

Postbus 16, 2150 AA Nieuw Vennep

Telefoon: (023) - 534 1600
E-mail: info@recycling.nl

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.