Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

240 en 400 liter zakhouder

Folierek voor de inzameling van plastic folie

Heeft u interesse in deze zakhouder of folierekhouder? Neem dan contact op met Nijssen Recycling. Bel vrijblijvend 023 - 534 1600.

Zakken op?

Ben u door uw folie zakken heen? Bestel dan nieuwe door ons een mailtje te sturen.

240 en 400 liter zakhouder of folierek

Afmeting rek: 700 x 850 x 1330 mm
Afmeting 400 liter zak: 660 x 150 x 1980 mm
Op voorraad: Ja

Kleine inzamelmiddelen

Maak gebruik van onze handige kleine inzamelmiddelen. Kies bijvoorbeeld voor een papierkorf voor op kantoor. Plaats deze papierkorf bij alle bureaus voor de inzameling van (vertrouwelijke) documenten. Nijssen Recycling kan gescheiden papier recyclen of eerst nog vertrouwd en gecertificeerd vernietigen.

Zakhouder

Onze zakhouder is ideaal te gebruiken voor het scheiden van plastic folie van uw restafval. Plaats deze folierekken op locaties waar veel folie vrijkomt. Bijvoorbeeld bij uitpakwerkzaamheden.

Lediging op abonnementsbasis

Uw container wordt kosteloos en binnen 5 dagen op uw gewenste locatie geplaatst in combinatie met container lediging op abonnementsbasis. 

Onze planning maakt met u een afspraak op welke dag de containers moeten worden geleverd. Op basis van de inventarisatie van uw ledigingsfrequentie worden de containers op vaste dagen of op afroep geledigd. 

De afspraken leggen wij vast in een overeenkomst met daarin vermeld de duur van de overeenkomst en de opzegtermijn. Voor de facturatie ontvangen wij graag uw Kvk en BTW gegevens. 

Inzamelmiddelen huren prijzen

De kosten van onze inzamelingsmiddelen zijn afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Mogelijke factoren zijn:

  • Uw vestigingslocatie
  • Het aantal gewenste containers
  • De ledigingsfrequentie

De kosten voor het plaatsen van uw containers zijn altijd gratis op abonnementsbasis.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel vrijblijvend 023 – 534 1600.

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.