Recycling | Haarlem | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Tijd voor uw jaarlijkse archiefvernietiging

Geplaatst op: 1 dec 2014 door Recycling.nl

Archiefopruiming en archiefvernietiging

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Het jaar is weer bijna ten einde. Dat is het moment om uw archief op te ruimen. U kunt dit zelf doen, maar wij helpen u graag een handje mee. Wij bieden bijvoorbeeld beveiligde papiercontainers aan met slot. En wij kunnen extra mankracht inzetten voor uw archiefopruiming. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Vul beveiligde rolcontainers met uw archief

Binnen twee werkdagen heeft u al de beschikking over een beveiligde rolcontainer. De beveiligde papiercontainers vult u met uw oude administratie. U doet de container(s) op slot en laat ons weten dat de bakken weer opgehaald kunnen worden. Uw vertrouwelijk papier wordt vervolgens veilig vervoerd naar onze locatie waar het achter gesloten deuren wordt vernietigd. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een 770 liter rolcontainer.

Beveiligde papiercontainers

Uw vertrouwelijk papier maken wij onleesbaar

Letters en cijfers worden door onze professionele shredder onleesbaar gemaakt doordat wij vernietigen volgens de Duitse DIN Norm 32757-1. Wat overblijft na papiervernietiging zijn kleine papiersnippers die direct geperst worden tot balen papier. Klaar om gerecycled te worden.

Welke documenten mag u laten vernietigen?

Aan de hand van ons document met bewaartermijnen weet u precies welke papieren vernietigd mogen worden. Over het algemeen zijn dit documenten ouder dan 7 jaar. Lees hier meer over het bewaren van uw administratie.

Download de bewaartermijnen »

Volledig gecertificeerde archiefvernietiging

U bent bij ons verzekerd van gecertificeerde dienstverlening. Het gehele vernietigingsproces voldoet aan de richtlijnen van CA+, dit is de onafhankelijk Nederlandse Certificeringsregeling voor Archief- en Datavernietiging. Het traject van inzameling tot en met archiefvernietiging is 100% vertrouwd en gecertificeerd. Nadat uw vertrouwelijk archiefpapier is versnipperd ontvangt u het officiële Vernietigingscertificaat. Op dit certificaat staat uw bedrijfsnaam vermeld en wat u bij ons heeft laten vernietigen.

Bekijk video over archiefvernietiging

Voordelen van archiefvernietiging

Bij ons uw archief laten vernietigen betekent:

Certificaat van Archiefvernietiging

Plan een datum voor uw archiefopruiming

Heeft u vragen over het opruimen van uw archief? Of wilt u een datum met ons inplannen om uw archief op te ruimen en te vernietigen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Bel: (023) – 534 1600

Deel dit bericht met uw netwerk:
Tags: , , , , ,

 


U kunt geen reactie plaatsen.