Recycling | Haarlem | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Naamswijziging voor Brantjes Nijssen Groep B.V.

Geplaatst op: 29 jan 2013 door Recycling.nl

Nijssen Recycling B.V.

Brantjes Nijssen Groep B.V. is per 1 januari 2013 Nijssen Recycling B.V.

Per ultimo 2012 hebben wij onze ondernemingen actief in Recycling en Datavernietiging gebundeld onder de Holdingvennootschap met als naam Recycling.NL Groep B.V.

Wij willen binnen deze nieuwe divisie de activiteiten op het gebied van Recycling en Vertrouwelijke Vernietiging scherper als specialisten gaan profileren. Daarom hebben wij er voor gekozen om de namen Brantjes en Brantjes.com binnen de Groep exclusief te reserveren voor de activiteiten van Brantjes Data Vernietiging B.V.

Wij willen dit jaar ook de aard van onze activiteiten als Recyclingspecialist in onze naam tot uiting laten komen. Wij hebben daarom de naam Brantjes Nijssen Groep B.V. per 1 januari 2013 gewijzigd in Nijssen Recycling B.V., mede handelend onder de naam Recycling.NL.

Met uitzondering van de naamswijziging zijn alle bedrijfsgegevens ongewijzigd gebleven. Voor betalingen kunt u het bekende rekeningnummer blijven gebruiken.

Ook 75 jaar na de oprichting in 1938 van onze onderneming door Opa en Oma Nijssen blijven wij volop in beweging. Wij blijven u als relatie ook in 2013 graag op een eigentijdse wijze bedienen met een groep van specialistische ondernemingen.

Deel dit bericht met uw netwerk:
Tags: ,

 


U kunt geen reactie plaatsen.