Recycling | Haarlem | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Een nieuw jasje voor Recycling.nl en Brantjes

Geplaatst op: 20 mrt 2012 door Recycling.nl 2 reacties

recycling-thumbnail

Meer rood op de weg

Rood is de kleur van de Brantjes Nijssen Groep. En je ziet steeds meer rood op de weg rijden, horen we van onze collega’s. Maar alleen het voeren van onze bedrijfslogo’s op de vrachtwagens vinden we niet voldoende.

We willen met ons wagenpark uitstralen waar we voor staan.

 

Nieuwe auto’s en belettering voor Brantjes Data-Vernietiging

In 2011 hebben we een aantal nieuwe krakers rijden voor Brantjes Data-Vernietiging. In dat jaar hebben we ook de nieuwe website van Brantjes gelanceerd, namelijk Vernietigen.com. Gedurende het ontwikkelproces is “100% vertrouwd vernietigen” bedacht. En dit wilden we dan ook graag door vertalen op het wagenpark van Brantjes.

brantjes-data-vernietiging-schetsen

Schetsen en ideeën

Na een lang traject van schetsen en ontwerpen hebben wij onze auto’s laten beletteren door Inpromo. We hadden een revolutionair idee in handen, dat nog maar weinig of zelfs nooit in Nederland was uitgevoerd. Het plan was om de wagens te beletteren met geborsteld staal, in plaats van standaard plastic folie. Helaas bleek het idee op papier beter uit te pakken dan op onze bakwagen. Het resultaat was niet zoals gedacht, de belettering hecht zich namelijk niet goed genoeg aan de wagen.

brantjes-data-vernietiging bakwagen

 
Uiteindelijk hebben we besloten om de gehele belettering te verwijderen van onze bakwagen. De wagens van Brantjes Data-Vernietiging zijn nu beletterd met een bedrukt folie, zodat het nu lijkt op geborsteld staal. En het resultaat is meer dan prachtig.

brantjes-data-vernietiging kraker
 

Ook Recycling.nl in een nieuw jasje.

De website waarop u dit bericht leest is de nieuwe website van Recycling.nl, gelanceerd in februari 2012. En net als de vorige versie van de website is ook deze website gebaseerd op “De Ladder van Lansink”. Maar meer dan ooit tevoren.

recycling schetsen

Schetsen en ideeën

Gerard Nijssen kreeg het idee om “De Ladder van Lansink” ook een belangrijke plek te geven op het wagenpark van Recycling.nl.

recycling bakwagen

Na enkele schetsen kwam er al snel een treffend idee op papier te staan. Nadat het ontwerp geperfectioneerd was werd ook dit ontwerp beletterd op onze wagens door Inpromo.

recycling kraker

Op het moment van schrijven zijn we nog niet helemaal klaar met het beletteren van al onze auto’s. Maar de auto’s die klaar zijn, doen al een hoop hoofden draaien.

Deel dit bericht met uw netwerk:
Tags: , , ,

 


2 reacties

 1. Jerry schreef:

  Hoi Gerard,

  Ziet er strak uit. Mijn complimenten!!

  groet,

  Jerry

 2. Yvan Baert schreef:

  Amai … jullie gaan ook wel opvallen op de weg !! Mooie layout !