Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Papiervernietigingpapiervernietiging-lock-vertrouwd

Gecertificeerde en betrouwbare papiervernietiging


Papiervernietiging bij Brantjes Data-Vernietiging

Vernietig uw dagelijkse vertrouwelijke papier bij Brantjes Data-Vernietiging, de dochteronderneming van Recycling.nl. Laat bijvoorbeeld notulen, facturen en offertes gecertificeerd vernietigen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vertrouwelijke gegevens niet in de verkeerde handen terecht kunnen vallen.

  • Maak gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  • Uw papier wordt volgens de richtlijnen van CA+ vernietigd
  • U ontvangt na papiervernietiging uw Certificaat van Vernietiging


Containers voor papiervernietiging

Het is verstandig om uw vertrouwelijke papier te scheiden van uw restafval of van uw 'normale' oudpapier, zoals folders en algemeen drukwerk. Wij bieden u diverse beveiligde inzamelingsmiddelen aan, zoals verschillende formaten rolcontainers. Voor kleine rolcontainers bieden wij ook nette ombouwkasten aan voor op kantoor.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Hoe verloopt het proces van papiervernietiging?

Afhankelijk van de hoeveelheid papier dat u dagelijks produceert stemmen wij met u af hoe vaak wij langs komen om uw vertrouwelijke papier op te halen. Dit doen wij doormiddel van een van onze beveiligde transportvoertuigen. Uw papier wordt op onze vernietigingslocatie achter gesloten deuren uitgeladen en vernietigd. Het gehele vernietigingsproces verloopt volgens de officiële richtlijnen van CA+.

Zelf papier vernietigen?

U kunt ook zelf uw papier vernietigen met een papierversnipperaar. Het voordeel is dat u altijd uw vertrouwelijk papier direct kunt versnipperen. Het nadeel is dat zelf papier versnipperen relatief meer tijd kost. Daarnaast vergt een papiervernietiger ook onderhoud. Wij kunnen ook uw versnipperde papier vertrouwelijk inzamelen voor vernietiging.

Wat kost papiervernietiging?

Wij hanteren geen vast tarief voor papiervernietiging. De kosten hangen namelijk af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid papier dat u wilt laten vernietigen en de ledigingfrequentie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor papiervernietiging.

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Conradweg 19 in Haarlem. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.