Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Archiefvernietigingarchiefvernietiging-lock-vertrouwd

Gecertificeerde en betrouwbare archief vernietiging


Archiefvernietiging bij Brantjes Data-Vernietiging

Laat uw archief gecertificeerd en vertrouwd vernietigen door Brantjes Data-Vernietiging, de dochteronderneming van Recycling.nl.

  • Maak gebruik van beveiligde containers
  • Uw archief wordt volgens de richtlijnen van CA+ vernietigd
  • U ontvangt na archiefvernietiging uw Certificaat van Vernietiging


Containers voor archiefvernietiging

U kunt gebruik maken van onze diverse beveiligde inzamelingsmiddelen. Voor iedere situatie bieden wij u de juiste containers, voor grote en kleine inzamelingen. Samen met u stemmen wij af welke containers het beste aansluiten bij uw situatie. 

Offerte aanvragen
Vrijblijvend advies binnen 24 uur

Hoe verloopt het proces van archiefvernietiging?

Wij komen uw archief ophalen met een van onze beveiligde transportvoertuigen. Achter gesloten deuren wordt uw archief op onze vernietigingslocatie uitgeladen door ons gescreende en betrouwbare personeel. Daarna wordt uw archief gereedgemaakt voor archiefvernietiging. Uw archief wordt onherstelbaar vernietigd in onze papiershredder. Het gehele vernietigingsproces verloopt volgens de officiële en strikte richtlijnen van CA+.

Van het restmateriaal worden papierbalen geperst die vervolgens gerecycled worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld tissues van gemaakt worden.
 

Archiefvernietiging kosten?

De kosten van archiefvernietiging hangen af van verschillende factoren, daarom kunnen wij geen standaard tarief noemen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor archief vernietiging.

100% Vertrouwd Vernietigen

Uw aangeboden materiaal wordt volgens onderstaande certificaten vernietigd*
 


ca-plus-certificering-logoCA+ certificering

De certificeringsregeling Archief en Datavernietiging (CA+) schrijft voorzieningen en veiligheidsprocedures voor die ervoor zorgen dat vertrouwelijk materiaal ook echt vertrouwelijk behandeld wordt. Bovendien waarborgt het CA+ certificaat een efficiënt en sluitend vernietigingsproces.
 


Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal


Sinds 1988

Brantjes Data-Vernietiging is sinds 1988 gevestigd aan de Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen.
 

100% vertrouwd vernietigen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijk materiaal, zoals archieven en harde schijven. Bij de vernietiging van het materiaal binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd.

De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.