Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Vacature: Chauffeur binnenland

header

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur kom je te rijden op één van de diverse vrachtwagen combinaties die we hebben bij Nijssen Recycling. Omdat je zowel bij leveranciers als afnemers komt ben jij hét gezicht van ons bedrijf en zorgt dus uiteraard voor een goede afwikkeling van zaken.

Ben jij de chauffeur of chauffeuse die wij zoeken? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je!

Neem contact op met personeelszaken via:

Daarom werk je graag bij Nijssen

Dit vragen wij jou

Wat voor bedrijf is Nijssen Recycling?

Wij zijn een afvalinzamelingsbedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep gericht op het zakelijke segment. Voor bedrijven in de regio Randstad Noord bieden wij slimme oplossingen voor afvalscheiding en afvalinzameling van onder andere karton, plastics en groenafval.

En daarvoor hebben we jou nodig

Nijssen Recycling is een familiebedrijf waar we in een informele manier met elkaar omgaan en er heerst een prettige werksfeer. Wij gaan voor hoge service en tevreden klanten. ‘Een man een man, een woord een woord.

Zijn er zaken die jij persoonlijk belangrijk vindt en die niet genoemd staan in deze vacature. Dan staan we hier uiteraard voor open om dit met je te overleggen in ons kennismakingsgesprek.

We maken namelijk graag kennis met je en zijn benieuwd wat je van onze vacature vindt. Wil je liever gelijk een sollicitatiebrief met CV opsturen, dan kan dat natuurlijk ook.

We hopen snel van je te horen. En aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen en opmerkingen. We lichten graag onze vacature verder aan je toe.


Heb je interesse?

Herken jij jezelf in deze leuke baan? En wil je graag ons team komen versterken? We maken graag kennis met je en zijn benieuwd wat je van onze vacature vindt.

Neem contact op met personeelszaken via:

Locatie Nijssen Recycling

Onze hoofdlocatie is gevestigd in Nieuw-Vennep. We hebben nog een tweede locatie in Halfweg, dit betreft een overslaglocatie voor karton.

Nijssen Recycling B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.