Recycling | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 534 1600 | sales@recycling.nl

Circular Hub Amsterdam

Aanleveren van karton en plastic folie

circular-hub-amsterdam-locatie-halfweg

Circular Hub Amsterdam is de locatie voor bedrijven om gratis, snel en zonder afspraak gescheiden karton en plastic folie afval in te leveren. Onze locatie is gelegen naast het knooppunt Rottepolderplein in de metropoolregio Amsterdam.

Bezoekadres

Circular Hub Amsterdam - Nijssen Recycling B.V.
Haarlemmerstraatweg 165
1165 MK Halfweg

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 15:30
Weekend gesloten

Uw voordelen:

Uitstekend bereikbare locatie

Circular Hub Amsterdam is eenvoudig aan te rijden vanaf de A5, A9 en A200 die Haarlem, Amsterdam en de kop van Noord-Holland met elkaar verbinden.

Ons milieuplein is gevestigd naast het knooppunt Rottepolderplein. Op uw route brengt u dus snel en efficiënt uw karton en plastic folies bij ons langs. Dit bespaart tijd en transportkosten, omdat er geen overslag nodig is.

circular-hub-amsterdam-karton-plastic-folie-drop-off

Zo werkt het aanleveren van uw materiaal

1. Bezoek Circular Hub Amsterdam zonder afspraak.
2. Meld u aan bij de locatiemanger die te vinden is op het terrein.
3. Stort uw gescheiden karton en plastic folie.

circular-hub-amsterdam-hoe-werkt-het-aanleveren

Gratis Circular Bag voor plastic folie

circularbag-circular-hub-amsterdamWilt u uw plastic folie eenvoudig gescheiden houden? Bij het aanleveren van uw karton, krijgt u een gratis Circular Bag mee (exclusief houder). Deze stevige foliezak ontvangt u van onze locatiemanager.

Bij uw volgende bezoek aan het afvalbrengstation Circular Hub Amsterdam kunt u uw volle Circular Bag meenemen en afgeven voor recycling.

U ontvangt na het afgeven van uw Circular Bag direct weer een nieuwe foliezak. Zo houdt u gemakkelijk en efficiënt uw afval gescheiden.

Hoogwaardige recycling van uw grondstoffen

De Circular Hub Amsterdam is een initiatief van Nijssen Recycling B.V. Door ons uitgebreide netwerk en expertise op het gebied van recycling wordt uw aangeleverde materiaal hoogwaardig gerecycled. Door middel van deze samenwerking realiseren we een circulaire kringloop.

Hergebruik uw karton met een kartonshredder

kartonshredder-hergebruik-karton-verpakkingsmateriaalEen kartonshredder is een compacte machine waarmee u uw kartonafval kunt hergebruiken tot duurzaam verpakkingsmateriaal. Een kartonshredder werkt als een perforator voor uw karton. Door het gebruik van een karton perforator op uw bedrijf bespaart u op uw afvalkosten en verpakkingskosten

Heeft u interesse in een karton perforator? Bekijk dan onze pagina over kartonshredders met advies over deze karton opbolmachines. In onze gids leest u alles over de werking van karton shredders en u kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer inspiratie over afvalvermindering op uw bedrijf? Bekijk onze tips voor een zero waste kantoor op onze site Recycling.com.

Wilt u karton laten ophalen op uw locatie?

Zoekt u een zakelijk dienstverlener die uw kartonafval kan ophalen? Bekijk dan onze mogelijkheden voor de afvoer van uw karton.

Ambitie binnen Metropoolregio Amsterdam

Stap voor stap willen wij met de ontwikkeling van onze Circular Hub Amsterdam voor reverse logistics de circulaire stad in de praktijk brengen. En als partner van bedrijven in de Metropool Regio Amsterdam gezamenlijk werken aan de circulaire Westas.


Meer informatie

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over Circular Hub Amsterdam of het aanleveren van uw karton of plastic folie? Neem dan contact met ons op:

Bel: 023 - 534 1600

Wist u dat?

Oud papier

kan tot 7 keer
worden hergebruikt.

Levensduur van papier

Papier wordt gemaakt van houtvezels. Deze vezels kunnen tot zeven keer worden hergebruikt. Zwakke vezels worden gebruikt voor bijvoorbeeld tissues.

90 procent

van het oudpapier wordt ingezameld.

Papier recycling

Nederland is koploper op het gebied van hergebruik. Zo’n 80% van het ingezamelde oud papier wordt gebruikt voor de productie van nieuw papier.

8.613.000

bomen zijn er bespaard dankzij recycling.

Bomen besparen

In 2010 is er in Nederland 2.610.000 ton oud papier en karton ingezameld. Een ton oud papier bespaart 3,3 bomen. In totaal een besparing van ruim 8,5 miljoen bomen

13 miljoen

hectare bos is vernietigd in 10 jaar tijd.

Vernietiging van bos

Deze hoeveelheid hectare is vergelijkbaar met het verdwijnen van een voetbalveld elke twee seconden. Maar elk jaar wordt bijna 3 miljoen hectare bos aangelegd.