Recycling | Haarlem | Telefoon 023 - 534 1600 | info@recycling.nl

Nijssen Recycling overhandigt kunstwerk aan wethouder Duurzaamheid

Geplaatst op: 22 mei 2013 door Recycling.nl

Nijssen Recycling overhandigt kunstwerk aan wethouder Duurzaamheid

De Kunst van Recycling

John Nederstigt, wethouder Duurzaamheid, heeft ter gelegenheid van de SHARE Award 2013 het duurzame kunstwerk “De Kunst van Recycling” overhandigd gekregen van Gerard Nijssen, directeur Nijssen Recycling en trotse winnaar van de SHARE Award 2013.

Dinsdag 21 mei is het duurzame kunstwerk overhandigd op de vestigingslocatie van Nijssen Recycling in Nieuw-Vennep als blijk van waardering voor het verkrijgen van de SHARE Award 2013. Deze Award is voor bedrijven in de regio Haarlemmermeer die uitblinken in duurzame initiatieven en kansen.

Gerard Nijssen, Gerard Nijssen en Wethouder John Nederstigt

De lijst is het kunstwerk

Het kunstwerk is vervaardigd van de paginagrote advertentie die SHARE Haarlemmermeer in april 2013 in Het Financieele Dagblad plaatste. Beeldend kunstenaar Gert-Jan Van Maris (Kunst in de Polder) heeft deze advertentie achter museumglas geplaatst en op artistieke wijze omlijst. De omlijsting bestaat uit fijngemaakte recyclebare materialen waardoor de lijst het kunstwerk is geworden. Het duurzame kunstwerk weerspiegelt de kringlopen waarbinnen Nijssen Recycling actief is.

De Kunst van Recycling

Stapje voor stapje naar een duurzame toekomst

“De Kunst van Recycling herinnert er aan dat er elke dag aan duurzaamheid moet worden gewerkt”, vertelt Gerard Nijssen. “Met vele kleine stapjes vooruit, komen wij allemaal een stuk verder naar een duurzame toekomst.” Gerard Nijssen heeft het kunstwerk in tweevoud laten vervaardigen. “Naast John Nederstigt geven wij zelf het kunstwerk ook een mooie plek binnen ons bedrijf. Zodat wij ons iedere dag kunnen laten inspireren.” Sluit Gerard Nijssen af.

Deel dit bericht met uw netwerk:
Tags: , , , , ,

 


U kunt geen reactie plaatsen.